Arkitekthus efter dine ønsker​

Drømmer du om et arkitekttegnet hus?

Har du forgæves forsøgt at finde din drømmebolig på boligmarkedet? Og overvejer du nu nybyggeri som en mulighed? 

Eller er din boligdrøm at få bygget et praktisk og moderne arkitekthus til dig og din familie? Så står Bergh Totalentreprise ApS klar til at bygge dit og familiens nye hjem.

Vores firma tilbyder at bygge huse for privatpersoner, der har nogle særlige ønsker og krav til husets plantegning og funktionalitet. 

Vi varetager byggeprojekter i bl.a. Vejle, Kolding, Fredericia og Haderslev, men vi hjælper også med byggeopgaver uden for disse områder.

Sådan foregår processen med at bygge arkitekthus

Hvis du kunne tænke dig at få bygget et arkitekthus i 1 plan, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, skal du endelig kontakte os. Herefter aftaler vi et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og forventninger. Har du allerede et budget for byggeriet, tager vi udgangspunkt i det – og ellers kan vi tage det undervejs.

Når vi kender til dine ønsker og krav, får vi udarbejdet skitser af dit kommende arkitekthus med materialebeskrivelser osv. Der er selvfølgelig mulighed for, at tegningerne kan blive rettet til løbende, indtil papirarbejdet er på plads. Når du er tilfreds med huset, indgår vi en aftale omkring selve byggeriet, og vores underentreprenører vil gå i gang.

Undervejs står vi naturligvis til rådighed for dig med sparring og en tæt dialog, så dit arkitekthus bliver lige som du drømmer om.

Tæt og personlig dialog gennem hele forløbet

Vi er en enkeltmandsvirksomhed – men vi har 30 dygtige underentreprenører, som vi har fast samarbejde med. 

At vi er et mindre firma, har flere fordele for dig:

  • Du får en tæt og personlig dialog under hele byggeriet
  • Vi er altid 100 % inde i dit byggeprojekt
  • Vi er meget fleksible
  • Vi har ikke udgifter til firmabiler, kontorlokaler og lign.
  • Vi tilbyder lavere priser og højere kvalitet end typehus-firmaerne

Vi glæder os til at hjælpe dig!​

​Vi er gode til at holde prisen nede, hvor de fleste kan være med, samtidig med at man får et lækkert hus fyldt med kvalitetsmaterialer. 

 Vi kan godt lide at være med i hele processen fra udgravning til indvendig finish, det er en måde, hvorpå vi kan holde en løbende kvalitetskontrol hele vejen igennem.​

Bergh Totalentreprise ApS

CVR: 41257458

Kontakt

Telefon:

28 29 64 65

E-mail:

kenni@berghtotalentreprise.dk

Følg os på Facebook

001-facebook