Byg nyt rækkehus til en god pris

Rækkehuse til salg og udlejning

Hos Bergh Totalentreprise ApS bygger vi rækkehuse og rækkeboliger for erhvervskunder i og omkring Kolding, Fredericia, Haderslev, Vejle og resten af Jylland. Går du i investeringstanker, og ønsker du et stabilt og godt byggefirma til at varetage opførelsen af dine nye rækkehuse, så er vi den professionelle sparringspartner, du skal have fat i.

Vi har løbende projekter i gang forskellige steder i Jylland, dels på huse vi bygger til os selv, dels på huse vi bygger for erhvervskunder, der ønsker at investere i populære, nye rækkeboliger til videresalg eller udlejning. 

Byg nyt rækkehus i samarbejde med os – det kan godt betale sig!

​Byg nyt rækkehus i høj kvalitet

Vores firma samarbejder med mere end 30 håndværkere og underentreprenører, og vi kan forestå opførelsen af mange forskellige typer bygninger, når det kommer til byg af nyt rækkehus.

Vores samarbejdspartnere inkluderer elektrikere, VVS’ere og andre specialister, der alle er nøje udvalgt til vores projekter på baggrund af deres høje faglige standard og kvalifikationsniveau.

Det er vores garanti for, at kvaliteten er i top, at tingene bliver gjort færdige til tiden – og til aftalt pris, og at der efterfølgende ydes den fornødne service til dig som kunde.

Kontakt os for et tilbud

Mange danskere holder af at bo i et nyt rækkehus, og har du planer om at lade rækkehuse opføre til f.eks. udlejning, så kontakt os gerne, så kigger vi på dit projekt og kommer efterfølgende med et uforpligtende tilbud med gode priser.

Vi kan tage os af alle dele af byggeprocessen fra den indledende rådgivning og udformning af plantegninger til styring af selve byggeriet.

Byg nyt rækkehus med os - vi ved, hvordan man bygger godt og billigt.​

​Vi er gode til at holde prisen nede, hvor de fleste kan være med, samtidig med at man får et lækkert hus fyldt med kvalitetsmaterialer. 

 Vi kan godt lide at være med i hele processen fra udgravning til indvendig finish, det er en måde, hvorpå vi kan holde en løbende kvalitetskontrol hele vejen igennem.​

Bergh Totalentreprise ApS

CVR: 41257458

Kontakt

Telefon:

28 29 64 65

E-mail:

kenni@berghtotalentreprise.dk

Følg os på Facebook

001-facebook