​1-plans hus bygget efter dine ønsker

Har du forgæves forsøgt at finde din drømmebolig på boligmarkedet, og overvejer du nu nybyggeri som en mulighed? Eller er din boligdrøm at få bygget et praktisk og moderne 1-plans hus til dig og din familie? Så står vores byggefirma klar til at bygge dit og familiens nye hjem.

Vores firma tilbyder at bygge huse for privatpersoner, der har nogle særlige ønsker og krav til husets plantegning og funktionalitet. Vi varetager byggeprojekter i blandt andet Vejle, Kolding, Fredericia og Haderslev, men vi varetager også gerne byggeopgaver uden for disse områder.​

​Byg nyt hus sammen med os

Vi er en enkeltmandsvirksomhed, men vi har 30 dygtige underentreprenører, som vi har et fast samarbejde med. At vi er et mindre firma har flere fordele for dig:

  • Du får en tæt og personlig dialog under hele byggeriet
  • Vi er altid 100 % inde i dit byggeprojekt
  • Vi er meget fleksible
  • Vi har ikke udgifter til firmabiler, kontorlokaler og lignende
  • Dermed kan vi tilbyde lavere priser og højere kvalitet end typehusfirmaerne.

Sådan foregår processen med at bygge dit 1-plans hus

Hvis du kunne tænke dig at få bygget et 1-plans hus af mit firma, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, skal du endelig tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 28 29 64 65 eller ved at skrive til vores e-mail kenni@berghtotalentreprise.dk. Herefter aftaler vi et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og forventninger. Har du allerede et budget for byggeriet, tager vi udgangspunkt i det. Ellers kan vi tage det undervejs.

Når vi kender til dine ønsker og krav, får vi udarbejdet skitser af dit kommende 1-plans hus med materialebeskrivelser og lignende. Der er selvfølgelig mulighed for, at tegningerne kan blive rettet til løbende, indtil papirarbejdet er på plads. Når du er tilfreds med huset, indgår vi en aftale omkring selve byggeriet, og vores underentreprenører vil gå i gang. Undervejs står vi til rådighed for dig med sparring og en tæt dialog, så dit 1-plans hus bliver, som du drømmer om.

​Bergh Totalentreprise ApS startede som tømrerfirma. Vi har været i gang med at bygge huse siden februar 2014. Firmaet har for nyligt fået nyt navn, da vi syntes, det var på tide med et navn, der passer til det, vi laver.  Vi er gode til at holde prisen nede, hvor de fleste kan være med, samtidig med at man får et lækkert hus fyldt med kvalitetsmaterialer. Vi kan godt lide at være med i hele processen fra udgravning til indvendig finish, det er en måde, hvorpå vi kan holde en løbende kvalitetskontrol hele vejen igennem.​

Bergh Totalentreprise ApS

/v Kenni Bergh Sørensen

Fjællebrovej 25, 6093 Sjølund​

CVR: 41257458

Kontakt

Telefon:

28 29 64 65

E-mail:

kenni@berghtotalentreprise.dk

Sociale medier​

001-facebook​  011-instagram