Parcelhus der lever op til alle dine ønsker og drømme

Drømmer du om at få bygget et helt nyt parcelhus, der lever op til alle dine ønsker og forventninger? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vores byggefirma har specialiseret sig i moderne husbyggeri for privatpersoner, der ønsker at få bygget et parcelhus eller 1-planshus i for eksempel Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev eller omegn.

Vi bygger huse for private, der ønsker at være en del af deres eget hus fra start til indflytning. Hos os er mulighederne mange. Du og familien kan selv tegne og indrette jeres hjem, eller I kan overlade den del til os med information om jeres ønsker, ideer og behov.

Hvad er et parcelhus?

Et parcelhus er et klassisk fritliggende hus med en have. Det er som regel bygget i ét plan, og det er bygget til beboelse for en enkelt familie.

3 fordele ved at vælge vores firma

Der er flere fordele ved lige netop at vælge vores firma. Her kan blandt andet nævnes:

  1. Vi er et mindre firma, og du får dermed en tæt dialog med os under hele forløbet
  2. ​Vi har mange dygtige underentreprenører, som vi har et fast samarbejde med
  3. ​Fordi vi er et mindre firma, kan vi tilbyde lavere priser end typehusfirmaerne og højere kvalitet
​​​

Vi lægger stor vægt på at tilbyde en høj standard på alle materialer, og vi bruger altid et fast team af dygtige håndværkere med fokus på en god dialog. Håndværkere der snakker sammen betyder alt for et godt resultat.

​Sådan foregår processen

Processen omkring byggeriet af et nyt parcelhus starter med, at du kontakter os, og vi aftaler et tidspunkt for et uforpligtende møde. Hvis du allerede har et budget, kan vi tage udgangspunkt i det, ellers kan vi finde ud af det undervejs.

Vi sørger for, at der bliver udarbejdet skitser af huset, materialebeskrivelser og lignende, og tegningerne kan rettes ind, indtil det endelige papirarbejde er på plads. Når vi er blevet enige, indgår vi en aftale om byggeriet. Også under byggeriet kan du forvente en tæt dialog og sparring med os.

Kontakt os på telefon 28 29 64 65 eller e-mail kenni@berghtotalentreprise.dk for en uforpligtende snak om dine ønsker.

​Vi er gode til at holde prisen nede, hvor de fleste kan være med, samtidig med at man får et lækkert hus fyldt med kvalitetsmaterialer. 

 Vi kan godt lide at være med i hele processen fra udgravning til indvendig finish, det er en måde, hvorpå vi kan holde en løbende kvalitetskontrol hele vejen igennem.​

Bergh Totalentreprise ApS

CVR: 41257458

Kontakt

Telefon:

28 29 64 65

E-mail:

kenni@berghtotalentreprise.dk

Følg os på Facebook

001-facebook