Byg nyt hus med os​

Vi laver et nøglefærdigt hus efter dine ønsker

Drømmer du om at bygge et nyt hus, der matcher præcis dine ønsker og behov til en moderne og tidssvarende bolig? Så er du kommet til det rette byggefirma – byg nyt hus i samarbejde med os!

Hos Bergh Totalentreprise ApS har vi specialiseret os i nybyggeri af parcelhuse og enfamiliehuse for privatpersoner og byggeri afrækkehuse for erhvervskunder.

Vi bygger for kunder i og omkring Kolding, Fredericia, Haderslev og Vejle – og vi hjælper også gerne dig, hvis du ønsker at bygge nyt hus og gøre dine personlige boligdrømme til virkelighed.​

Byg nyt hus til attraktiv pris

Når vi skal bygge et nyt parcelhus for en privatkunde eller rækkehuse for erhvervskunder benytter vi os af et fast hold af dygtige underentreprenører, som leverer den høje kvalitet, vi som totalentreprenør kræver og som vores kunder forventer.

Fordelen ved at få bygget et nyt nøglefærdigt hus hos vores firma er, at vi kan tilbyde et meget personligt forløb, hvor vi hele tiden er i tæt dialog med dig som kunde. Vi står for byggestyring og møder med vores underentreprenører, så du behøver kun at skulle forholde dig til et enkelt firma – nemlig vores.

Vi kan tilbyde en billig pris på nybyg af nøglefærdige huse i forhold til de gængse typehusfirmaer. Håndværkerne på vores byggerier kommer fra vores dygtige underentreprenører, og det betyder, at vi som byggefirma ikke selv har udgifter til f.eks. kontorlokaler og firmabiler.​

Kontakt os for tilbud og priser

Vi er gode til at holde prisen nede, hvor de fleste kan være med. Og vi leverer samtidig et veludført hus, bygget i lækre kvalitetsmaterialer. 

Vi er med i alle faser af byggeriet fra udgravning til den endelige, indvendige finish – kun sådan kan vi garantere, at det er kvalitet hele vejen igennem.

Har du derfor et byggeprojekt, du gerne vil have os til at se på, så tag kontakt allerede i dag. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på dit projekt.

Byg nyt hus med os – det betaler sig.​

​Vi er gode til at holde prisen nede, hvor de fleste kan være med, samtidig med at man får et lækkert hus fyldt med kvalitetsmaterialer. 

 Vi kan godt lide at være med i hele processen fra udgravning til indvendig finish, det er en måde, hvorpå vi kan holde en løbende kvalitetskontrol hele vejen igennem.​

Bergh Totalentreprise ApS

CVR: 41257458

Kontakt

Telefon:

28 29 64 65

E-mail:

kenni@berghtotalentreprise.dk

Følg os på Facebook

001-facebook