​Nybyggeri til en attraktiv pris

Lad os bygge dit nye hjem

Har du forsøgt at finde drømmeboligen på boligmarkedet, men uden held – og overvejer du nu nybyggeri som en mulighed? Så står vores firma klar til at bygge dit og din families nye hjem. Byg nyt, og få jeres behov opfyldt.

Bergh Totalentreprise ApS tilbyder nybyggeri af huse for privatpersoner, der har særlige ønsker og krav til husets plantegning og funktionalitet.

Vi varetager byggeprojekter i bl.a. Vejle, Kolding, Fredericia og Haderslev, men vi ser ikke geografien som en begrænsning, har du et projekt til os uden for disse områder, så tager vi gerne det.

Vi hjælper dig og din familie til det hus, der er helt rigtigt for jer.​

Alle typer af nybyggeri

Om du ønsker et arkitekthus, et parcelhus, et typehus eller et rækkehus, så kan vi bygge et billigt hus for dig, uden at der er gået på kompromis med hverken kvalitet, materialevalg eller den håndværksmæssige udførsel.

Vi er en enkeltmandsvirksomhed, men har 30 dygtige underentreprenører, som vi arbejder fast sammen med. At vi er et mindre firma, har flere fordele for dig:

  • Du får en tæt og personlig dialog med os under hele byggeriet
  • Vi er altid 100 % inde i alle aspekter af dit byggeprojekt
  • Vi er meget fleksible
  • Vi kan holde omkostningerne nede, fordi vi ikke har udgifter til kontorlokaler, firmabiler og lign.
  • Det betyder lavere priser og højere kvalitet i dit nybyggeri, end du vil få hos et typehusfirma​

Skal vi bygge dit hus?

Hvis vi skal stå for dit nybyggeri, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os.

Herefter kommer vi ud til et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og forventninger. Er der allerede lagt et budget, tager vi udgangspunkt i det – ellers kan vi tage det undervejs.

Når vi kender alle dine ønsker og krav, udarbejder vi en skitse af dit nye hus med materialebeskrivelser og andet, og når du er tilfreds med huset, indgår vi en aftale om selve byggeriet, og vores underentreprenører går i gang.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Vi er gode til at holde prisen nede, hvor de fleste kan være med, samtidig med at man får et lækkert hus fyldt med kvalitetsmaterialer. 

 Vi kan godt lide at være med i hele processen fra udgravning til indvendig finish, det er en måde, hvorpå vi kan holde en løbende kvalitetskontrol hele vejen igennem.​

Bergh Totalentreprise ApS

CVR: 41257458

Kontakt

Telefon:

28 29 64 65

E-mail:

kenni@berghtotalentreprise.dk

Følg os på Facebook

001-facebook