Byg nyt med den perfekte plantegning af hus​

Vi tegner drømmehuset op for dig

Går du med et drømmehus i tankerne, men ved ikke, hvordan du skal få tankerne fra dit eget hoved, ned på papir og frem til en bolig, du og din familie faktisk kan bo i?

Hos Bergh Totalentreprise ApS ved vi, hvordan det gøres. Vi hjælper hvert år masser af private kunder til at få lavet den rigtige plantegning, så både kunden og vi, er sikre på, at vi har fundet den helt rigtige planløsning med hensyn til mål, pris, funktionalitet og forventninger.

Vi har kunder i Vejle, Haderslev, Fredericia og Kolding, men vi kører også gerne ud til andre områder, hvis du har et husprojekt i tankerne, som du gerne vil have os til at hjælpe dig videre med.

Forskellig slags plantegning af hus

Har du allerede haft en arkitekt inde over projektet, så sørger vi for, at huset svarer til tegningerne, når vi bygger et nyt arkitekttegnet hus – og vi hjælper også med justeringer i tegningen, hvis der er brug for det.​

Skal du have bygget et nyt parcelhus, rækkehus

eller typehus – og er der brug for plantegning af hus, hjælper vi dig gerne med tegnearbejdet. Vi sørger for, at der bliver udarbejdet skitser af huset, og at materialevalg og beskrivelser er på plads.

Først når alle tegninger er rettet til og papirarbejdet er gjort helt færdigt, indgår vi en aftale om byggeriet – og også i byggeriets næste faser kan du naturligvis forvente en tæt dialog og sparring med os.

Mangler du inspiration til, hvordan dit nye hus kan se ud, kan du se nogle af vores plantegninger af huse i forskellige størrelser nedenfor.

Kontakt os for information

Ønsker du hjælp til plantegning af hus, idéer til, hvordan dit nye hus skal udformes eller generel information om, hvad vi kan hjælpe dig med, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi sætter en ære i at bygge huse til priser, hvor de fleste kan være med.​

​Vi er gode til at holde prisen nede, hvor de fleste kan være med, samtidig med at man får et lækkert hus fyldt med kvalitetsmaterialer. 

 Vi kan godt lide at være med i hele processen fra udgravning til indvendig finish, det er en måde, hvorpå vi kan holde en løbende kvalitetskontrol hele vejen igennem.​

Bergh Totalentreprise ApS

CVR: 41257458

Kontakt

Telefon:

28 29 64 65

E-mail:

kenni@berghtotalentreprise.dk

Følg os på Facebook

001-facebook